Siirry sisältöön

Hotelli

Hotelli sijaitsee Oriveden Kampuksella, entisen Oriveden Opiston pihapiirissä.
Keskeisellä sijainnilla maalaiskaupungin mittakaavassa, ja keskeisellä sijainnilla myös koko Suomea ajatellen.

Hotellissa ei ole vastaanottoa eikä jatkuvaa päivystystä. Kirjautuminen tapahtuu pääsääntöisesti omatoimisesti avainkoodilla, joka ilmoitetaan muutama päivä ennen majoittumista, ellei muuta sovita. Kirjautumiseen saa aina kuitenkin apua tarvittaessa puhelimitse.

Huoneet

Alakerrassa on viisi yhden hengen huonetta sekä yksi kahden hengen huone, johon on mahdollista saada lisävuode. Yläkerrassa on 12 kahden hengen huonetta, joissa yhdessä parivuode, muissa erillisvuoteet. Kaikissa huoneissa on WC/suihkutila sekä TV, osassa huoneita myös pieni jääkaappi.

Hinnat:
1 hh 50 €/yö, 2 hh 80 €/yö, Lisävuode 20 €/ yö
Aamiainen (omatoiminen) 7,50 € /hlö

Aamiaishuone

Alakerrassa sijaitseva aamiais-/takkahuone on hotelliasukkaiden yhteisessä käytössä koko majoittumisen ajan. Tilaan voidaan lisämaksusta toimittaa omatoiminen aamupala. Varustukseen kuuluu mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja perusastiasto. Tilassa on joitakin kirjoja ja lehtiä luettavaksi sekä nurkkaus TV:n katseluun.

Sauna

Alakerrassa sijaitsee sauna, jonne mahtuu kerrallaan hyvin kuusi saunojaa. Saunan käyttö ei sisälly huonehintaan. Sauna lämpiää tilauksesta, ja voidaan vuokrata myös erikseen ilman majoittumista. Hinta 150 €/4 tuntia.

Lähes Hotellin vieressä on uimahalli. Lämmittelylenkin päässä on kuntosali.

Pikkukaupungin palvelut kävelymatkan sisällä.

Kuvia hotellista ja lähialueesta

Voit tehdä itse varauksen tuleville päiville. Kuluvalle päivälle varaus ainoastaan puhelimitse tai sähköpostilla.

Mikäli tilanteesi muuttuu ja haluat perua varauksesi veloituksetta, ilmoita varausnumerosi e-mailiin hotelli.sointula@vallesmanni.fi  tai soita 0400 517 998, kiitos.